Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u83988p78692/domains/medewerkersmonitor.nl/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/u83988p78692/domains/medewerkersmonitor.nl/public_html/wp-content/plugins/iwp-client/api.php on line 40
Passie voor verbeteren en meer over ons - MedewerkersMonitor

Geef leiding met vragen

Onderzoeksbureau de MonitorGroep richt zich op het verbeteren van organisaties. Wij hebben uitvoerige kennis op het gebied van organisatie- en HR-vragen. Onze flexibele manier van werken en onze persoonlijke benadering zijn uniek. Wij willen uw organisatie nog succesvoller maken en zijn echt betrokken.

Het maatwerk dat we bieden is uniek. Onze medewerkersonderzoeken zijn helemaal toegespitst op uw organisatie. In samenwerking met u vertalen wij uw wensen in een passend onderzoek om uw organisatie en medewerkers te laten groeien. Tijdens en na het onderzoek geven we u graag advies om het onderzoek nog meer impact te geven voor uw organisatie. Hiervoor werken we samen met ons vaste netwerk van Adviseurs.

Missie

Wij faciliteren het luisteren naar medewerkers en klanten. Wij monitoren de zachte kant van organisaties. Daarmee kunnen onze klanten zich verbeteren. Vanuit onze kennis over HR- en organisaties voeren wij krachtig en gedegen onderzoek uit. Onze onderzoeken hebben een praktische insteek. Wij verzorgen het onderzoek van het begin tot aan het eind. Zo kunnen onze klanten zich richten op verbetering van hun organisatie. Dat is waar wij het voor doen.

Visie

‘Geef leiding met vragen’ is ons motto. Stel vragen en luister, zo weet u wat er speelt. Met de juiste informatie kunnen organisaties hun koers bepalen en zich verbeteren. Wij helpen u om de juiste vragen te stellen en geven u de antwoorden. Het luisteren naar uw klanten en medewerkers brengt uw organisatie verder.

Ontmoet het team